Confidentialitate

Pentru a raspunde intrebarilor dumneavoastra, pentru a tine evidente despre utilizarea site-ului www.lubexpert.ro (numit in continuare Site), poate apare necesitatea de a va cere informatii cu caracter personal, cum ar fi numele, adresa de e-mail si numarul de telefon. Aceste informatii vor putea fi folosite de catre SC Lubexpert Romania SRL pentru a trimite utilizatorului diverse oferte speciale, eventuale promotii, altele. Inscrierea datelor dumneavoastra personale pe Site reprezinta acordul expres si neechivoc in ceea ce priveste utilizarea acestor date.

SC Lubexpert Romania SRL se obliga sa protejeze confidentialitatea vizitatorilor Site-ului. Nici un fel de informatii cu caracter personal nu vor fi transmise catre terti, cu exceptia acelor terti parteneri SC Lubexpert Romania SRL care asigura buna functionare a acestui Site.

Acest site poate utiliza tehnologii care ne permit colectarea anumitor informatii cu caracter tehnic despre dumneavoastra: adresa IP, sistemul de operare folosit, tipul browser-ului, informatii despre traficul realizat prin Site-ul nostru. 

Toate aceste informatii colectate de SC Lubexpert Romania SRL prin intermediul Site-ului au scopul de a ajuta la imbunatatirea serviciilor oferite de Site, dar si a serviciilor SC Lubexpert Romania SRL.

Descarca fisiere.