Sărbătorește performanța din mers

Bucură-te de distracție cu Mobil 1™*

Formulat special pentru a oferi un echilibru optim între performanța motorului și protecția sa chiar și în cele mai extreme condiții de condus, Mobil 1 depășește cerințele multor constructori de mașini de top.

Pentru a sărbători performanța din mers și pentru a vă ajuta să vă simțiți bine în orice călătorie, vă oferim șansa să câștigați cu fiecare ambalaj sau schimb de ulei cu Mobil 1, din orice locație participantă la promoție.

photo

 


Regulamentul în 3 pași simpli

 

Step 1

Cumpără un produs Mobil 1

În perioada 1 Mai - 31 Iulie, achiziționează un produs Mobil 1 (cu eticheta promoțională) din magazin sau fă-ți schimbul de ulei cu Mobil 1 în service și primește codul promoțional.

Step 1

Introdu datele pe site

Completează formularul online până în data de 14 august 2017, ora 23:59 (BST) pentru a valida codul și vei primi pe email un link către un Mastercard® Virtual preîncărcat.

Step 1

Descarcă distracția

Activează-ți Mastercard-ul Virtual pentru a-l utiliza.


 

Mastercardul tău te așteaptă.

 
card

 

Atenție - sunt permise maxim trei achiziții individuale și așadar trei revendicări de card per participant, pe perioada promoției. 
*Promoția este valabilă în perioada 01/05/2017 - 31/07/2017 doar în locațiile participante, în limita stocului disponibil. Această promoție se supune unor termeni și condiții​ 

Termeni şi condiţii