Breloc Mobil 1 confectionat din straturi de PVC avand logo Mobil 1 in relief.

Dimensiuni: 70 x 20 x 13,5 mm, avand inelul cu o dimensiune de 35 mm

- Lei

Pentru a nu ramane pe intuneric va recomandam lanterna Mobil 1. Este fabricata din aluminiu avand 9 LED - uri pentru o luminare optima. Lanternele sunt personalizate Mobil 1

- Lei
Bucura-te de bautura ta calda in mers folosind cana termos Mobil Delvac 1.
Cana are perete dublu pentru a pastra bautura calda si un sistem "push" simplu pentru deschidere si inchidere.
Capacitate: 400 ml. Dimensiune: 215 mm inaltime si 80 mm diametru
- Lei

Acest Pull Bag clasic, parte a gamei de accesorii a echipei, este argintiu având porțiuni reflectorizante. Este foarte ușor de depozitat, fiind un accesoriu portabil esențial.

- Lei

Permite timpului sa fie de partea ta cu ceasul Mobil 1. Ceasul are cadran cromat negru, indici albi si curea neagra din silicon. Este rezistent la apa pana la 3 ATM. Se livreaza in cutie cadou neagra.

- Lei

Din gama de accesorii a echipei McLaren Mercedes, această umbrelă telescopică este neagră la exterior, cu căptușeala interioară Red Rocket pe care este imprimat un model grafic „All Weather Spectator”

- Lei

Tricoul sport Button are porțiuni gri pe laterale și umeri având cusături și aplicații Rocket Red de-a lungul umerilor. Acest tricou, cu gât rotund este din poliester, personalizat cu Button pe lateral astfel încât să vă puteți manifesta suportul pentru pilotul preferat.

Mărimi disponibile: M, L, XL

- Lei

Parte a colecției de accesorii, rucksack-ul echipei vine cu o combinație între argintiu, gri metalic și Rocket Red. Acest rucksack este foarte spațios având un compartiment mare cu fermoar de jur, un buzunar în față, fiind căptușit cu perne la spate pentru un maximum de confort.

- Lei

Această cămașă albă, cu croială clasică din colecția 2013, a fost croită pentru a fi purtată de către echipa de management a echipei McLaren Mercedes pe parcursul sezonului 2013 de Formula 1. Aceasă cămașă are porțiuni gri pe laterale și umeri, nasturi ascunși și cusături Rocket Red.

Mărimi disponibile: M, L, XL

- Lei
12