ABT recomanda Mobil 1

ABT recomanda Mobil 1

Cele mai noi modele de Audi si Volkswagen recomanda un ulei de cea mai inalta performanta

Avand competente si experienta in tuning, aerodinamica si jante, ABT intelege inportanta unui ulei de motor care ofera performanta si protectie exceptionala. Toate acestea, impreuna fac un parteneriat puternic. De aceea ABT recomanda Mobil 1 in toate vehiculele lor de performanta imbunatatita.

ABT recomanda Mobil 1

 

De care ulei?

Pentru a afla care este uleiul potrivit pentru masina dumneavoastra, click aici.

 

Cine este ABT?

ABT Sportsline este specialistul lider in tuning pentru Audi si Volkswaen, specialist in tehnologia motoarelor, aerodinamica, roti sport, sisteme de evacuare, suspensii si frane. ABT, parte a noii generatii de performanta imbunatatita, se angajeaza sa scoata ce e mai bun dintr-un motor straduindu-se sa obtina atat putere cat si durabilitate.

De ce  ABT foloseste si recomanda Mobil 1?

O mare parte a succesului Mobil 1 vine din parteneriate tehnice cu producători de motoare lideri, cum ar fi Audi si Volkswagen, care solicita în mod constant cea mai recentă tehnologie în materie de lubrifianți sintetici. Cererile lor reprezinta certitudinea că Mobil 1 ține pasul cu evolutiile de pe piața lubrifiante prin teste riguroase, oferind mereu o performanță mai bună, protecție și eficiența in consumul de combustibil. Acesta este motivul pentru care:

  • Toate masinile Audi si Volkswagen tunate la un centru autorizat ABT sunt servisate utilizand Mobil 1
    • ABT recomanda Mobil 1 clientilor sai


 

Audi VW 504 00 / Audi VW 507 00

Mobil 1™ ESP Formula 5W-30 este un ulei de motor ”fully synthetic” cu continut redus de cenusa, aprobat de Audi VW pentru masini pe benzina care necesita standard de ulei  Audi VW 504 00  si masini diesel care necesita standard de ulei  Audi VW 507 00.

 


 

Audi VW 502 00 / Audi VW 505 00

Mobil 1 New Life™ 0W-40 este un ulei ”fully synthetic” aprobat de  Audi Volkswagen pentru masini pe benzina care necesita standard de ulei  Audi VW 502 00 si pentru masini diesel care ecesita standard de ulei Audi VW 505 00.