Reteaua Mobil 1

Construind pe notorietatea si puterea brandului Mobil 1, am lansat reteaua de service-uri Mobil 1 avand ca scop imbunatatirea calitatii serviciilor oferite utilizatorilor.

Service-urile din reteaua Mobil 1 utilizeaza produse care asigura cele mai inalte standarde de protectie si performanta pentru masinile clientilor lor. Facand parte din reteaua Mobil 1, aceste service-uri au personal calificat care a fost pregatit pentru a pentru a putea asigura cele mai bune servicii si a recomanda cel mai potrivit lubrifiant pentru masina dumneavoastra.

Uleiurile Mobil acopera intreaga cerere din domeniu fiind formulate pentru a oferi o performanta excelenta in orice conditii si pentru orice stil de condus Fiind recomandat de mai multi producatori de automobile decat orice alta marca de ulei sintetic din lume si depasind standardele industriei, Mobil 1 asigura performanta si protectie superioara uleiurilor conventionale,prelungind asftel viata motorului. Cititi aici mai multe despre Mobil 1.

In service-urile Mobil 1 aveti la dispozitie o gama completa de lubrifianti Mobil 1 care va satisface nevoile dumneavoastra. Programati-va masina intr-un service Mobil 1, acum!