Cand sotia isi face singura revizia la masina

Georgiana s-a încumetat să își facă singură revizia la mașină în timp ce a prezentat și promoția ” Câștigă o mașină hybrid cu Mobil 1!”

Am lansat promoția la începutul lunii septembrie, urmând ca această să fie valabilă până la sfârșitul lunii octombrie. Mecanismul promoției este foarte simplu. Utilizatorii care achiziționează cel puțin 4 litri de ulei Mobil 1 sau își fac schimbul de ulei cu Mobil 1 primesc o șapcă pe loc și se pot înscrie pe platforma online a campaniei pentru câștigarea unei mașini hybrid. Detaliile campaniei le puteți regăsi aici.

Georgiana și Mariciu, un cuplu de vlogeri cunoscuți și foarte haioși au prezentat campania noastră în timp ce și-au făcut și schimbul de ulei la mașină. Georgiana, s-a descurcat de minune fiind ajutată de un mecanic desăvârșit de la service-ul Fix N Go Fast - membru al rețelei Mobil 1 și Auto Check Center. Dar cel mai bine, vă învităm să vedeți dumneavoastră cum s-au întâmplat lucrurile. Menționăm că nu a fost nimic regizat, lucrurile s-au întâmplat exact cum veți vedea in video-ul de mai jos.

 

Mulțumiri protagoniștilor și service-ului Fix N Go Fast pentru participarea la acest proiect.