Mobilizăm resurse! Lubrifianți pentru eficiență energetică în industrie.

Miercuri, 25 octombrie Lubexpert România vă invită la o întâlnire informală pentru experţii şi decidenţii din industria energetică: Mobilizăm resurse! Lubrifianți pentru eficiență energetică în industrie.

 

Vă invităm alături de noi pentru a descoperi soluții verificate de îmbunătățire a eficienței energetice si de protecție a echipamentelor și utilajelor cu un impact redus asupra mediului!

Tematică 

Productivitatea industrială depinde în tot mai mare măsură de reducerea consumurilor energetice și de folosirea optimă a echipamentelor și materiilor prime. Presați de competiție și de reglementările tot mai stricte, jucătorii din industrie au la dispoziție atât expertiză și produse performante special concepute pentru reducerea costurilor și a pierderilor în procesele de producție, cât și proceduri integrate precum sisteme de management a eficienței energetice ISO 50001.

Ne vor împărtăși din cunoștințele și experiențele lor:

  • Victor Năstase, Industrial Manager Lubexpert România
  • Giovanni Gagliardi, Lubrication Field Engineer South Europe ExxonMobil
  • Olivier Marechal, Chief Engineer South Europe ExxonMobil
  • Constantin Opran, Prof. univ. PhD. Msc. Engineer ASPAPLAST member
  • Alexandra Marinescu, S.R.A.C. Auditor
  • Costin Vidrighin, Technical Manager Lubexpert Romania

Vor participa peste 50 de specialiști din domeniu, reprezentanți ai companiilor active în sector. Vor fi invitaţi, de asemenea, reprezentanți ai asociațiilor profesionale din domeniu, alături de oficiali din cadrul autorităților de reglementare în energie și mediu.
Evenimentul se va desfășura miercuri, 25 octombrie 2017, începând cu ora 9, la Palatul Cesianu Racoviţă, din București, fiind organizat în format Energy Breakfast, concept ce aparține energynomics.ro.


Vă rugăm să ne transmiteți răspunsul referitor la interesul dumneavoastră de participare până pe 10 octombrie, la telefon 0748 190910 sau e-mail: mihaela.craciun@lubexpert.ro