Mobil Brands

Mobil

Marca Mobil a fost intotdeauna sinonima cu performanta, inovatia si expertiza si astfel s-a pozitionat in constiinta consumatorilor ca un brand respectat si valoros. Prin intermediul lubrifiantilor Mobil aveti acces la o gama larga de produse ce au o tehnologie avansata, o expertiza recunoscuta pe scara larga de catre consumatorii si producatorii de echipamente din intreaga lume.


Mobil 1

Uleiuri de motor de inalta performanta, Numarul 1 in lume. Mobil 1, o gama completa de uleiuri de motor de inalta performanta, sunt special create sa protejeze si sa mentina motoarele a milioane de soferi din intreaga lume, in orice conditii de exploatare. Datorita formulei sale unice, Mobil 1 atinge performante ce depasesc normele Constructorilor Auto din toata lumea, chiar si pe cele mai exigente. De asemenea, asigura o protectie exceptionala   impotriva uzurii, chiar si pentru motoarele exploatate in conditii extreme.

Mobil Super

Noua gama de uleiuri de motor Mobil Super este extrem de complexa, contine uleiuri de cea mai noua generatie, care se diferentiaza pe nivele de performanta, in scopul de a raspunde conditiilor diferite de functionare ale motoarelor dumneavoastra. Aceste uleiuri se adapteaza nevoilor pentru a va asigura intotdeauna conditii sigure in trafic.

 

Mobil Delvac

Gama Mobil Delvac este prezenta in domeniul transporturile comerciale de peste 80 de ani. Nu este o surpriza pentru nimeni ca cei mai mari cinci producatori de motoare grele din lume au ales aceasta tehnologie. Din acest motiv, Mobil Delvac este unul dintre cele mai cautate brand-uri de uleiul de motor pentru camioane din intreaga lume.

Marca Mobil Delvac subliniaza vointa ExxonMobil de a tine intotdeauna stacheta sus in ceea ce priveste tehnologia de lubrifiere, urmare a cercetarii continue si a eforturilor de dezvoltare, in scopul de a atinge cele mai bune performante de pe piata.

Pentru mai multe informatii vizitati site-ul oficial www.mobil.co.uk   

 

Mobil SHC 

Mobil a inceput - cu mai mult de un secol in urma - sa dezvolte lubrifianti industriali. Aceasta expertiza - acumulata in multi ani - poate explica de ce lubrifiantii Mobil SHC (de exemplu) au devenit o referinta in randul lubrifiantilor industriali sinteticiLubrifiantii sintetici Mobil au numeroase avantaje, cum ar fi: excelenta rezistenta termica si la oxidare, proprietati remarcabile la temperaturi joase si o protectie foarte mare impotriva uzurii. Pentru mai multe informatii vizitati site-ul oficial www.mobilindustrial.com