Mobil Delvac 1

Uleiurile Sintetice Mobil pentru Vehicule Comerciale
 
Formularile de ulei de motor comerciale Mobil Delvac 1™ sunt disponibile în următoarele grade de vâscozitate:
 
Mobil Delvac 1™ LE 5W-30
Mobil Delvac 1™ 5W-40
Mobil Delvac 1™ SHC 5W-40
 
 
 
 
 

Fluiditate excelenta la temperatură scăzută

Lubrifianţii sintetici Mobil Delvac sunt proiectaţi în mod specific pentru a reduce frecarea internă, ceea ce aduce cu sine caracteristici de curgere extraordinare la temperaturi joase. Astfel, componentele motorului sunt lubrifiate mai repede şi mai eficient, mai ales la pornirea la rece.

Vâscozitate stabilă

Indicele de vâscozitate mai mare al lubrifianţilor sintetici Mobil Delvac înseamnă de fapt vâscozitate mai stabilă la o gamălargă de temperaturi. Astfel, uleiurile sintetice Mobil Delvac au o performanţă excelentă la temperaturi joase dar şi rezistenţa substanţială la subţierea cauzată de temperaturi ridicate. Acest lucru se traduce în protecţie mărită a motorului la diversetemperaturi de operare.

Oxidare îmbunătăţită şi stabilitate termică

Stabilitatea la oxidare şi termică îmbunătăţită a lubrifianţilor sintetici Mobil Delvac are ca efect diminuarea creşterii vâscozitaţii de-a lungul timpului şi un control mai bun al depunerilor. Aceasta poate sa însemne mai puţine schimburi de ulei, mai puţinitimpi morţi, şi ceea ce e mai important, economii de timp şi bani.

Protecţie excelentă împotriva uzurii 

Vehiculele noi trebuie să fie capabile să se reziste la cuplu mai mare şi şocuri de încărcare ridicate. Lubrifianţii sintetici MobilDelvacpentru trenuri de rulare oferă performanţe excelente anti-scoring, fapt care creşte longevitatea angrenajelor la viteze mari şi în condiţii de încărcare şoc.

Pentru mai multe detalii consultați Fișele tehnice și Fișele de securitate.  

 

Pentru mai multe detalii solicitați suportul nostru tehnic!