Ulei Audi

Care ulei este potrivit pentru mașina mea Audi?

Există o gamă completă de uleiuri de motor Mobil 1 potrivite pentru diferite tipuri de modele de mașini Audi, atât cu motor diesel, cât și cu motor diesel TDI.

Există, de exemplu, uleiuri de motor Mobil concepute pentru modele Audi A3 diesel, cum ar fi Audi A3 Sportback 2.0 TDI, precum și uleiuri pentru modele Audi A4, cum este Audi A4 Avant 2.0 TFSI

Aprobări pentru uleiuri de motor tipice pentru mașini Audi

  • Audi VW 504 00
  • Audi VW 507 00
  • Audi VW 502 00
  • Audi VW 505 00

Cum pot economisi bani utilizând Mobil 1?

Uleiuri complet sintetice cum sunt Mobil 1 circulă în motorul mașinii tale Audi mai ușor decât uleiurile minerale tradiționale, așadar motorul tău poate funcționa mai eficient. În plus, Mobil 1 își face munca mai repede, făcând ca motorul tău să-și atingă mai rapid punctul de funționare la eficacitate maximă. Ambele beneficii înseamnă posibilitatea îmbunătățirii economiei de combustibil, care îți poate economisi bani pe combustibil.

Indiferent dacă ai un Audi TT mic sau un Audi S8 mare, te rugăm să folosești aplicația De care ulei? pentru a afla care ulei Mobil este cel mai potrivit pentru mașina ta Audi.

 

 

Uleiuri de motor Mobil 1 pentru mașini Audi
Mobil 1 ESP Formula 5W-30.
Mobil 1 New Life 0W-40.
Solicită o oferta

Pentru ultimele specificații de produs și aprobări ale acestor produse Mobil, vă rugăm să consulţati fişele tehnice ale produsului.

Cum protejează uleiul complet sintetic motorul meu Audi?

Testele indică faptul că Mobil 1 poate ajunge la toate piesele mobile ale motorului cu 15 secunde mai repede decât unele uleiuri convenționale. Cât timp uleiul tău nu circulă complet, frecarea dintre piesele nelubrifiate ale motorului va reduce încet durata de viață a motorului. Uleiurile în întregime sintetice cum este Mobil 1 încep să circule instant, protejând fiecare piesă mobilă din motor, ceea ce se poate traduce în economii la costurile de mentenanță

De care ulei ar trebui să cumpăr pentru mașina mea Audi? 

Este important de utilizat uleiul potrivit pentru mașina ta pentru a te conforma cu specificațiile producătorului Audi. Utilizarea produsului Mobil 1 potrivit la revizii și în conformitate cu cartea tehnică nu va afecta garanția producătorului mașinii Audi. Poți obține o recomandare de ulei Mobil utilizând aplicația De care ulei?, căutând după marca și modelul mașinii tale.