Ulei BMW

Care ulei este potrivit pentru mașina mea BMW?

Există o gamă completă de uleiuri de motor potrivite pentru diferitele serii de mașini BMW, atât cu motor pe benzină, cât și cu motor diesel.

Există uleiuri de motor concepute pentru modele mai noi cum este BMW X3, precum și uleiuri formulate pentru modele mai vechi, cum este de pildă BMW 628CSi.

Aprobări pentru uleiuri de motor tipice pentru mașini BMW

  • BMW Longlife-04
  • BMW Longlife-01

Cum pot economisi bani utilizând Mobil 1?

Uleiuri complet sintetice cum sunt Mobil 1 circulă în motorul mașinii tale BMW mai ușor decât uleiurile minerale tradiționale, așadar motorul tău poate funcționa mai eficient. În plus, Mobil 1 își face munca mai repede, făcând ca motorul tău să-și atingă mai rapid punctul de funționare la eficacitate maximă. Ambele beneficii înseamnă posibilitatea îmbunătățirii economiei de combustibil, care îți poate economisi bani pe combustibil.

Indiferent dacă ai un BMW mare de familie sau o mșină sport seria Z, te rugăm să folosești aplicația De care ulei? pentru a afla care ulei Mobil este cel mai potrivit pentru mașina ta BMW.

 


  Uleiuri de motor Mobil 1 pentru mașini BMW
  Mobil 1 ESP 0W-30.
  Mobil 1 ESP Formula 5W-30.
  Mobil 1 New Life 0W-40.
  Mobil 1 Turbo Diesel 0W-40.
  Solicită o oferta

 

 

 

 

 

 

Pentru ultimele specificații de produs și aprobări ale acestor produse Mobil, vă rugăm să consulţati fişele tehnice ale produsului.

Cum protejează uleiul complet sintetic motorul meu BMW? 

Testele indică faptul că Mobil 1 poate ajunge la toate piesele mobile ale motorului cu 15 secunde mai repede decât unele uleiuri convenționale. Cât timp uleiul tău nu circulă complet, frecarea dintre piesele nelubrifiate ale motorului va reduce încet durata de viață a motorului. Uleiurile în întregime sintetice cum este Mobil 1 încep să circule instant, protejând fiecare piesă mobilă din motor, ceea ce se poate traduce în economii la costurile de mentenanță.

De care ulei ar trebui să cumpăr pentru mașina mea BMW? 

Este important de utilizat uleiul potrivit pentru mașina ta pentru a te conforma cu specificațiile producătorului BMW. Utilizarea produsului Mobil 1 potrivit la revizii și în conformitate cu cartea tehnică nu va afecta garanția producătorului mașinii BMW. Poți obține o recomandare de ulei Mobil utilizând aplicația De care ulei? , căutând după marca și modelul mașinii tale.