Ulei Chevrolet

Care ulei este potrivit mașina mea CHEVROLET?

Există o gamă completă de uleiuri de motor Mobil potrivite pentru diferitele tipuri de mașini Chevrolet, atât cu motor pe benzină, cât și cu motor diesel VCDi.

Există uleiuri de motor Mobile concepute pentru mașini Chevrolet mari cum este Chevrolet Cruze 1.8 LT, precum și uleiuri formulate pentru modele mai mici, cum este de pildă Chevrolet Aveo 1.2 LS.

Aprobări pentru uleiuri de motor tipice pentru mașini Chevrolet

  • dexos2™
  • ACEA: C2 and ACEA C3
  • ACEA: A3/B3 and ACEA A3/B4
  • API: SM, SN, SL and SJ

Cum pot economisi bani utilizând Mobil 1?

Uleiuri complet sintetice cum sunt Mobil 1 circulă în motorul mașinii tale Chevrolet mai ușor decât uleiurile minerale tradiționale, așadar motorul tău poate funcționa mai eficient. În plus, Mobil 1 își face munca mai repede, făcând ca motorul tău să-și atingă mai rapid punctul de funționare la eficacitate maximă. Ambele beneficii înseamnă posibilitatea îmbunătățirii economiei de combustibil, care îți poate economisi bani pe combustibil.

Indiferent dacă ai un Chevrolet Lacetti sau un Chevrolet Captiva, te rugăm să folosești aplicația De care ulei? pentru a afla care ulei Mobil este cel mai potrivit pentru mașina ta Chevrolet.Uleiuri de motor Mobil 1 pentru mașini Chevrolet
Mobil 1 ESP 0W-40.
Mobil 1 ESP 0W-30.
Mobil 1 New Life 0W-40.
Solicită o oferta

 

 

Pentru ultimele specificații de produs și aprobări ale acestor produse Mobil, vă rugăm să consulţati fişele tehnice ale produsului.

Cum protejează uleiul complet sintetic motorul meu Chevrolet?

Testele indică faptul că Mobil 1 poate ajunge la toate piesele mobile ale motorului cu 15 secunde mai repede decât unele uleiuri convenționale. Cât timp uleiul tău nu circulă complet, frecarea dintre piesele nelubrifiate ale motorului va reduce încet durata de viață a motorului. Uleiurile în întregime sintetice cum este Mobil 1 încep să circule instant, protejând fiecare piesă mobilă din motor, ceea ce se poate traduce în economii la costurile de mentenanță.

De care ulei ar trebui să cumpăr pentru mașina mea Chevrolet? 

Este important de utilizat uleiul potrivit pentru mașina ta pentru a te conforma cu specificațiile producătorului Chevrolet. Utilizarea produsului Mobil 1 potrivit la revizii și în conformitate cu cartea tehnică nu va afecta garanția producătorului mașinii Chevrolet. Poți obține o recomandare de ulei Mobil utilizând aplicația De care ulei? , căutând după marca și modelul mașinii tale.