Ulei Fiat

Care ulei este potrivit mașina mea Fiat?

Există o gamă completă de uleiuri de motor Mobil pentru diferitele serii de mașini Fiat, atât cu motoare pe benzină, cât și diesel.

Există uleiuri de motor Mobil concepute pentru a fi potrivite pentru noile modele, cum este Fiat X3 și Fiaturile seria 3, precum și uleiuri formulate pentru modele mai vechi, cum ar fi Fiat 628CSi.

Aprobări pentru uleiuri de motor tipice pentru mașini Fiat

  • Fiat 9.55535 M2
  • Fiat 9.55535 N2
  • Fiat 9.55535 Z2
  • ACEA: C3 și API: SM

Cum pot economisi bani utilizând Mobil 1?

Uleiuri complet sintetice cum sunt Mobil 1 circulă în motorul mașinii tale Fiat mai ușor decât uleiurile minerale tradiționale, așadar motorul tău poate funcționa mai eficient. În plus, Mobil 1 își face munca mai repede, făcând ca motorul tău să-și atingă mai rapid punctul de funționare la eficacitate maximă. Ambele beneficii înseamnă posibilitatea îmbunătățirii economiei de combustibil, care îți poate economisi bani pe combustibil.

Indiferent dacă un Fiat Bravo mai nou sau un Fiat Panda, te rugăm să folosești aplicația De care ulei? pentru a afla care ulei Mobil este cel mai potrivit pentru mașina ta Fiat.Uleiuri de motor Mobil 1 pentru mașini Fiat 
Mobil 1 ESP 0W-40.
Mobil 1 New Life 0W-40.
Mobil 1 Turbo Diesel 0W-40.
Mobil 1 ESP Formula 5W-30. 
Solicita o oferta

 

 

Pentru ultimele specificații de produs și aprobări ale acestor produse Mobil, vă rugăm să consulţati fişele tehnice ale produsului.

Cum protejează uleiul complet sintetic motorul meu Fiat?

Testele indică faptul că Mobil 1 poate ajunge la toate piesele mobile ale motorului cu 15 secunde mai repede decât unele uleiuri convenționale. Cât timp uleiul tău nu circulă complet, frecarea dintre piesele nelubrifiate ale motorului va reduce încet durata de viață a motorului. Uleiurile în întregime sintetice cum este Mobil 1 încep să circule instant, protejând fiecare piesă mobilă din motor, ceea ce se poate traduce în economii la costurile de mentenanță.

De care ulei ar trebui să cumpăr pentru mașina mea Fiat? 

Este important de utilizat uleiul potrivit pentru mașina ta pentru a te conforma cu specificațiile producătorului Fiat. Utilizarea produsului Mobil 1 potrivit la revizii și în conformitate cu cartea tehnică nu va afecta garanția producătorului mașinii Fiat. Poți obține o recomandare de ulei Mobil utilizând aplicația De care ulei? , căutând după marca și modelul mașinii tale.