Ulei Ford

Care ulei este potrivit mașina mea Ford?

Există o gamă întreagă de uleiuri de motor Mobil potrivite pentru seriile de mașini Ford, atât cu motor pe benzină, cât și cu motoare diesel TDCi

Există uleiuri de motor Mobil concepute pentrumodele Ford Focus, cum este de pildă Ford Focus 1.6 Zetec, și modele Ford Mondeo, cum ar fi modelul Mondeo DuraTorq 2.0TDCi.

Aprobări pentru uleiuri de motor tipice pentru mașini Ford

  • Ford WSS-M2C913-C
  • Ford WSS-M2C913-A
  • Ford WSS-M2C913-B

Cum pot economisi bani utilizând Mobil 1?

Uleiuri în întregime sintetice cum sunt Mobil 1 sau Mobil Super 3000 X1 Formula FE 5W-30 circulă în motorul mașinii tale Ford mai ușor decât uleiurile minerale tradiționale, așadar motorul tău poate funcționa mai eficient. În plus, Mobil 1 își face munca mai repede, făcând ca motorul tău să-și atingă mai rapid punctul de funționare la eficacitate maximă. Ambele beneficii înseamnă posibilitatea îmbunătățirii economiei de combustibil, care îți poate economisi bani pe combustibil.

Indiferent dacă ai un Ford mare de familie sau o mașină sport mică seria Z, te rugăm să folosești aplicația De care ulei? pentru a afla care ulei Mobil este cel mai potrivit pentru mașina ta Ford.
Uleiuri de motor Mobil 1 pentru mașini Ford
Mobil Super 3000 X1 Formula FE 5W-30.
Solicită o oferta

Pentru ultimele specificații de produs și aprobări ale acestor produse Mobil, vă rugăm să consulţati fişele tehnice ale produsului.

 


 

Cum protejează uleiul complet sintetic motorul meu Ford?

Testele indică faptul că uleiurile în întregime sintetice ajung la toate piesele mobile ale motorului cu 15 secunde mai repede decât unele uleiuri convenționale. Cât timp uleiul tău nu circulă complet, frecarea dintre piesele nelubrifiate ale motorului va reduce încet durata de viață a motorului.Uleurile de motor în întregime sintetice precum Mobil Super 3000 X1 Formula FE 5W-30 încep să circule imediat după pornire, protejând instant fiecare componentă a motorului, ceea ce în timp se poate traduce în economii la costurile de mentenanță.

De care ulei ar trebui să cumpăr pentru mașina mea Ford?

Este important de utilizat uleiul potrivit pentru mașina ta pentru a te conforma cu specificațiile producătorului Ford. Utilizarea produsului Mobil 1 potrivit la revizii și în conformitate cu cartea tehnică nu va afecta garanția producătorului mașinii Ford. Poți obține o recomandare de ulei Mobil utilizând aplicația De care ulei? căutând după marca și modelul mașinii tale.