Ulei Mercedes-Benz

Care ulei este potrivit pentru mașina mea Mercedes-Benz?

Există o gamă întreagă de uleiuri de motor Mobil potrivite pentrutoate clasele de mașini Mercedes-Benz, inclusiv motoare pe benzină, motoare diesel, precum și vehicule cu motor CDI.

De exemplu, există uleiuri de motor Mobil concepute pentru modele mai noi Mercedez-Benz C-Class, cum ar fi Mercedes C180 limuzină, dar există și uleiuri pentru modele E-Class ca Mercedes E320 CDI T-Modell.

Aprobări pentru uleiuri de motor tipice pentru mașini Mercedes- Typical Engine Oil Approvals for Mercedes-Benz cars

  • Mercedes-Benz MB 229.31
  • Mercedes-Benz MB 229.51
  • Mercedes-Benz MB 229.3
  • Mercedes-Benz MB 229.5

Cum pot economisi bani utilizând Mobil 1?

Uleiuri complet sintetice cum sunt Mobil 1 circulă în motorul mașinii tale Mercedes-Benz mai ușor decât uleiurile minerale tradiționale, așadar motorul tău poate funcționa mai eficient. În plus, Mobil 1 își face munca mai repede, făcând ca motorul tău să-și atingă mai rapid punctul de funționare la eficacitate maximă. Ambele beneficii înseamnă posibilitatea îmbunătățirii economiei de combustibil, care îți poate economisi bani pe combustibil.

Indiferent dacă ai o mașină mică de familie Mercedes-Benz A-Class sau un roadster luxurios SL-Class, te rugăm să folosești aplicațiaDe care ulei? pentru a afla care ulei Mobil este cel mai potrivit pentru mașina ta Mercedes-Benz.Uleiuri de motor Mobil 1 pentru mașini Mercedes-Benz

Mobil 1 ESP Formula 5W-30.
Mobil 1 New Life 0W-40.
Solicită o oferta

 

 

Pentru ultimele specificații de produs și aprobări ale acestor produse Mobil, vă rugăm să consulţati fişele tehnice ale produsului.

Cum protejează uleiul complet sintetic motorul meu Mercedes-Benz?

Testele indică faptul că Mobil 1 poate ajunge la toate piesele mobile ale motorului cu 15 secunde mai repede decât unele uleiuri convenționale. Cât timp uleiul tău nu circulă complet, frecarea dintre piesele nelubrifiate ale motorului va reduce încet durata de viață a motorului. Uleiurile în întregime sintetice cum este Mobil 1 încep să circule instant, protejând fiecare piesă mobilă din motor, ceea ce se poate traduce în economii la costurile de mentenanță.

De care ulei ar trebui să cumpăr pentru mașina mea Mercedes-Benz? 

Este important de utilizat uleiul potrivit pentru mașina ta pentru a te conforma cu specificațiile producătorului Mervedes-Benz. Utilizarea produsului Mobil 1 potrivit la revizii și în conformitate cu cartea tehnică nu va afecta garanția producătorului mașinii Mercedes-Benz . Poți obține o recomandare de ulei Mobil utilizând aplicația De care ulei? , căutând după marca și modelul mașinii tale.