Ulei Opel

Care ulei este potrivit mașina mea Opel?

Există o gamă completă de uleiuri de motor Mobil pentru diferitele modele de mașini Opel, cu motoare pe benzină, cu motoare diesel, precum și cu motoare TDI.

Există, de pildă, uleiuri de motor Mobil concepute pentru a fi potrivite pentru modelele Opel Corsa cum este Opel Corsa SXi 1.4, dar și uleiuri gândite pentru modele Astra, cum ar fi Opel Astra 1.4i 16v VVT.

Aprobări pentru uleiuri de motor tipice pentru mașini Opel

  • Dexos2™
  • GM-LL-A-025
  • GM-LL-B-025

Cum pot economisi bani utilizând Mobil 1?

Uleiuri complet sintetice cum sunt Mobil 1 circulă în motorul mașinii tale Opel, mai ușor decât uleiurile minerale tradiționale, așadar motorul tău poate funcționa mai eficient. În plus, Mobil 1 își face munca mai repede, făcând ca motorul tău să-și atingă mai rapid punctul de funcționare la eficacitate maximă. Ambele beneficii înseamnă posibilitatea îmbunătățirii economiei de combustibil, care îți poate economisi bani pe combustibil.

Indiferent dacă ai o mașină de familie Opel Zafira sau un Opel Insignia Sports Tourer combi, te rugăm să folosești aplicația De care ulei?pentru a afla care ulei Mobil este cel mai potrivit pentru mașina ta.
Uleiuri de motor Mobil 1 pentru mașini Opel

Mobil 1 ESP 0W-40.
Solicită o oferta

 

 

 

 

Pentru ultimele specificații de produs și aprobări ale acestor produse Mobil, vă rugăm să consulţati fişele tehnice ale produsului.

Cum protejează uleiul complet sintetic motorul meu Opel?

Testele indică faptul că Mobil 1 poate ajunge la toate piesele mobile ale motorului cu 15 secunde mai repede decât unele uleiuri convenționale. Cât timp uleiul tău nu circulă complet, frecarea dintre piesele nelubrifiate ale motorului va reduce încet durata de viață a motorului. Uleiurile în întregime sintetice cum este Mobil 1 încep să circule instant, protejând fiecare piesă mobilă din motor, ceea ce se poate traduce în economii la costurile de mentenanță.

Este important de utilizat uleiul potrivit pentru mașina ta pentru a te conforma cu specificațiile producătorului Opel. Utilizarea produsului Mobil 1 potrivit la revizii și în conformitate cu cartea tehnică nu va afecta garanția producătorului mașinii Opel. Poți obține o recomandare de ulei Mobil utilizând aplicația De care ulei?, căutând după marca și modelul mașinii tale.