Ulei Peugeot

Care ulei este potrivit pentru mașina mea Peugeot?

Există o gamă completă de uleiuri de motor Mobil pentru diferitele tipuri de mașini Peugeot, inclusiv cu motoare pe benzină, cu motoare diesel și cu motoare HDi.

Există uleiuri de motor Mobil concepute pentru modele mai noi Peugeot 308, cum este Peugeot 308 1.6 e-HDi, precum și uleiuri formulate pentru modele mai vechi, cum ar fi Peugeot 206 1.4i.

Aprobări pentru uleiuri de motor tipice pentru mașini Peugeot

  • PSA B71 2290

Cum pot economisi bani utilizând Mobil 1? 

Uleiuri complet sintetice cum sunt Mobil 1 circulă în motorul mașinii tale Peugeot mai ușor decât uleiurile minerale tradiționale, așadar motorul tău poate funcționa mai eficient. În plus, Mobil 1 își face munca mai repede, făcând ca motorul tău să-și atingă mai rapid punctul de funționare la eficacitate maximă. Ambele beneficii înseamnă posibilitatea îmbunătățirii economiei de combustibil, care îți poate economisi bani pe combustibil.

Indiferent dacă ai un model mare de familie Peugeot 508 sau un Peugeot 207 mai mic, te rugăm să folosești aplicația De care ulei?pentru a afla care ulei Mobil este cel mai potrivit pentru mașina ta.Uleiuri de motor Mobil 1 pentru mașini Peugeot

Mobil 1 ESP Formula 5W-30.
Solicită o oferta

 

 

Pentru ultimele specificații de produs și aprobări ale acestor produse Mobil, vă rugăm să consulţati fişele tehnice ale produsului.

Cum protejează uleiul complet sintetic motorul meu Peugeot?

Testele indică faptul că Mobil 1 poate ajunge la toate piesele mobile ale motorului cu 15 secunde mai repede decât unele uleiuri convenționale. Cât timp uleiul tău nu circulă complet, frecarea dintre piesele nelubrifiate ale motorului va reduce încet durata de viață a motorului. Uleiurile în întregime sintetice cum este Mobil 1 încep să circule instant, protejând fiecare piesă mobilă din motor, ceea ce se poate traduce în economii la costurile de mentenanță.

De care ulei ar trebui să cumpăr pentru mașina mea Peugeot?

Este important de utilizat uleiul potrivit pentru mașina ta pentru a te conforma cu specificațiile producătorului Peugeot. Utilizarea produsului Mobil 1 potrivit la revizii și în conformitate cu cartea tehnică nu va afecta garanția producătorului mașinii Peugeot. Poți obține o recomandare de ulei Mobil utilizând aplicația De care ulei?, căutând după marca și modelul mașinii tale.