Ulei Porsche

Care ulei este potrivit pentru mașina mea Porsche?

Există o gamă completă de uleiuri de motor Mobil potrivite pentru diferitele modele Porsche, atât cu motoare diesel, cât și pe benzină.

Fiecare Porsche este alimentat cu Mobil 1 înaintea plecării din fabrică și Porsche recomandă în mod explicit uleiurile Mobil 1 datorită eficienței și protecției motorului superioare. Există uleiuri de motor Mobil concepute pentru modele Porsche 911, cum ar fi 911 Carrera, precum și uleiuri gândite pentru modele Porsche Cayenne, cum este Cayenne S.

Aprobări pentru uleiuri de motor tipice pentru mașini Porsche

  • Porsche A40
  • Porsche C40

Cum pot economisi bani utilizând Mobil 1?

Uleiuri complet sintetice cum sunt Mobil 1 circulă în motorul mașinii tale Porsche mai ușor decât uleiurile minerale tradiționale, așadar motorul tău poate funcționa mai eficient. În plus, Mobil 1 își face munca mai repede, făcând ca motorul tău să-și atingă mai rapid punctul de funționare la eficacitate maximă. Ambele beneficii înseamnă posibilitatea îmbunătățirii economiei de combustibil, care îți poate economisi bani pe combustibil.

Indiferent dacă ai un Porsche Cayman R sau un Porsche Boxster Spyder, te rugăm să folosești aplicația De care ulei? pentru a afla care ulei Mobil este cel mai potrivit pentru mașina ta.Uleiuri de motor Mobil 1 pentru mașini Porsche

Mobil 1 New Life 0W-40.
Mobil 1 ESP Formula 5W-30. 
Solicită o oferta

 

 

Pentru ultimele specificații de produs și aprobări ale acestor produse Mobil, vă rugăm să consulţati fişele tehnice ale produsului.

Cum protejează uleiul complet sintetic motorul meu Porsche?

Testele indică faptul că Mobil 1 poate ajunge la toate piesele mobile ale motorului cu 15 secunde mai repede decât unele uleiuri convenționale. Cât timp uleiul tău nu circulă complet, frecarea dintre piesele nelubrifiate ale motorului va reduce încet durata de viață a motorului. Uleiurile în întregime sintetice cum este Mobil 1 încep să circule instant, protejând fiecare piesă mobilă din motor, ceea ce se poate traduce în economii la costurile de mentenanță.

De care ulei ar trebui să cumpăr pentru mașina mea Porsche? 

Este important de utilizat uleiul potrivit pentru mașina ta pentru a te conforma cu specificațiile producătorului Porsche. Utilizarea produsului Mobil 1 potrivit la revizii și în conformitate cu cartea tehnică nu va afecta garanția producătorului mașinii Porsche. Poți obține o recomandare de ulei Mobil utilizând aplicația De care ulei? , căutând după marca și modelul mașinii tale.