Ulei Volkswagen

Care ulei este potrivit pentru mașina mea Volkswagen?

Există o gamă completă de uleiuri de motor Mobil potrivite pentru diferitele modele Volkswagen, atât cu motoare pe benzină, cât și cu motoare dieselTDI.

De exemplu, există uleiuri de motor Mobil concepute pentru modele Volkswagen Golf, cum ar fi VW Golf 1.9 TDI, precum și uleiuri pentru modele Volkswagen Polo,cum este VW Polo 1.2 TSI.

Aprobări pentru uleiuri de motor tipice pentru mașini Volkswagen

  • Volkswagen oil Approval VW 504 00
  • Volkswagen oil Approval VW 507 00
  • Volkswagen oil Approval VW 502 00
  • Volkswagen oil Approval VW 505 00


Mobil 1 ESP 0W-30 are aprobarile VW 504 00 / 507 00

Mobil 1™ ESP 0W-30 este un ulei de motor ”fully synthetic” conceput pentru a asiguraVolkswagen-ului dumneavoastra o exceptionala putere de curatare, protectie impotriva uzurii si performante ridicate in orice situatii. Mobil 1 ESP 0W-30 a fost conceput pentru a ajuta la prelungirea vietii motorului si mentinerea eficientei sistemului de emisii a Volkswagen-ului dumneavoastra.

 

 

 


Aprobare Volkswagen VW 504 00 / Aprobare Volkswagen VW 507 00

Mobil 1™ ESP Formula 5W-30 este un ulei de motor ”fully synthetic” cu continut redus de cenusa, aprobat de Volkswagen pentru masini pe benzina care necesita standard de ulei  VW 504 00  si masini diesel care necesita standard de ulei  VW 507 00.

 

 

 

Aprobare Volkswagen VW 502 00 / Aprobare Volkswagen VW 505 00

Mobil 1 New Life™ 0W-40 este un ulei ”fully synthetic” aprobat de  Volkswagen pentru masini pe benzina care necesita standard de ulei  VW 502 00 si pentru masini diesel care ecesita standard de ulei VW 505 00.

 

 

 

Cum pot economisi bani utilizând Mobil 1?

Uleiuri complet sintetice cum sunt Mobil 1 circulă în motorul mașinii tale Volkswagen mai ușor decât uleiurile minerale tradiționale, așadar motorul tău poate funcționa mai eficient. În plus, Mobil 1 își face munca mai repede, făcând ca motorul tău să-și atingă mai rapid punctul de funționare la eficacitate maximă. Ambele beneficii înseamnă posibilitatea îmbunătățirii economiei de combustibil, care îți poate economisi bani pe combustibil.

Indiferent dacă ai un VW Passat Combi mare sau un VW Beetle mai mic, te rugăm să folosești aplicația De care ulei? pentru a afla care ulei Mobil este cel mai potrivit pentru mașina ta.

 Uleiuri de motor Mobil 1 pentru mașini Volkswagen
Mobil 1 ESP Formula 5W-30. 
Mobil 1 New Life 0W-40.
Solicită o oferta

 

 

Pentru ultimele specificații de produs și aprobări ale acestor produse Mobil, vă rugăm să consulţati fişele tehnice ale produsului.

Cum protejează uleiul complet sintetic motorul meu Volkswagen?

Testele indică faptul că Mobil 1 poate ajunge la toate piesele mobile ale motorului cu 15 secunde mai repede decât unele uleiuri convenționale. Cât timp uleiul tău nu circulă complet, frecarea dintre piesele nelubrifiate ale motorului va reduce încet durata de viață a motorului. Uleiurile în întregime sintetice cum este Mobil 1 încep să circule instant, protejând fiecare piesă mobilă din motor, ceea ce se poate traduce în economii la costurile de mentenanță.

De care ulei ar trebui să cumpăr pentru mașina mea Volkswagen?

Este important de utilizat uleiul potrivit pentru mașina ta pentru a te conforma cu specificațiile producătorului Volkswagen. Utilizarea produsului Mobil 1 potrivit la revizii și în conformitate cu cartea tehnică nu va afecta garanția producătorului mașinii Volkswagen. Poți obține o recomandare de ulei Mobil utilizând aplicația De care ulei? , căutând după marca și modelul mașinii tale.