Politica de confidentialitate

 

Aspectele legate de confidențialitatea dvs. sunt foarte importante pentru noi, de aceea dorim să vă aducem la cunoștință toate aspectele legate de colectarea de date de la utilizatorii site-ului www.lubexpert.r

Când cineva vizitează Site-ul, serverele noastre web adună automat informații care permit site-ului să comunice cu computerul vizitatorului în timpul sesiunii. De asemenea, urmărim informații cum ar fi numărul de vizite pe site, paginile pe care utilizatorii aleg să le vadă, facem analize pentru a măsura și observa comportamentul utilizatorilor, adresa IP (adresa de Internet atribuită computerului de la furnizorul dvs. de servicii de Internet), tipul dispozitivului, tipul de domeniu, tipul de browser (de exemplu, Firefox, Chrome sau Internet Explorer), data și ora din zi, dimensiunea ecranului dispozitivului. Utilizăm astfel de informații numai în scopuri statistice care ne ajută să proiectăm și să administrăm Site-ul.

Acordăm o importanță deosebită aspectelor privitoare la confidențialitatea informațiilor personale, adică a informațiilor care ar putea identifica un anumit individ, cum ar fi nume, adresa, adresa de e-mail și numere de telefon. Lubexpert România, nu colecteaza informații cu caracter personal fără aprobarea dvs prealabilă. Dacă în timpul vizitei dvs. pe site, vi se solicită să  completați un formular de cerere ofertă, suport tehnic, înscriere la o promotie/concurs, formular de feedback, în care vi se solicită informații personale, întotdeauna vi se va comunica scopul pentru care sunt folosite datele și vi se va cere acordul pentru acesta.

Este posibil să stocăm câteva informații (cunoscute sub numele de "cookie") pe computerul dumneavoastră când folositi Site-ul. Aceste informații facilitează personalizarea utilizării site-ului și ajută la evitarea necesității de a vă reintroduce detaliile de fiecare dată când îl vizitați. Puteți șterge sau bloca aceste informații din computer dacă doriți. (Butonul "help" din browserul dvs. sau manualul de utilizare al computerului vă va spune cum să faceți acest lucru.)

Acest site poate folosi link-uri către site-uri care nu apartin Lubexpert Romania. Nu suntem responsabili pentru politicile și practicile de confidențialitate ale acestor site-uri și nu facem declarații sau garanții cu privire la practicile de confidențialitate ale acestora. În mod similar, nu putem fi responsabili pentru politicile și practicile unui site de pe care ați accesat site-ul nostru. Vă recomandăm să verificați politica de confidențialitate a altor site-uri și să contactați operatorul dacă aveți nelămuriri sau întrebări.

Lubexpert Romania nu solicita informații personale sensibile de la vizitatorii site-ului nostru, cu excepția cazului în care acest lucru este necesar din punct de vedere legal, de exemplu, în legătură cu recrutarea sau angajarea. Informațiile sensibile includ o serie de tipuri de date referitoare la: etnie, opinii politice, religie sau similare, apartenența la sindicate, sănătate fizică sau psihică, viață sexuală sau cazier judiciar. Vă sugerăm să nu furnizați informații personale sensibile de acest tip. Cu toate acestea, dacă furnizați astfel de informații, Lubexpert România va solicita consimțământul explicit de a le utiliza în scopul comunicat.

Puteți solicita eliminarea sau modificarea datelor dvs. personale prin trimiterea unui mesaj prin formularul de contact. Dacă faceți o asemenea solictare, vă rugăm să ne comunicați contextul în care ați furnizat informații personale.

Este posibil să revizuim aceasta pagină atunci când apar modificări – fie legislative, fie generate de dezvoltarea unui modul nou în site care poate genera solicitarea de date personale. De aceea, vă recomandăm să reveniţi la această pagină din când în când.