Despre noi

Lubexpert Romania SRL este importator si distribuitor autorizat ExxonMobil, pentru piata din Romania, al lubrifiantilor marca Mobil.

Suntem o companie dinamica si responsabila. Am inceput sa functionam in luna iunie a anului 2002, initial cu un singur departament destinat sectorului Auto. Ulterior, datorita largirii si diversificarii portofoliului de clienti, a fost necesara infiintarea unui al doilea departament destinat exclusiv sectorului industrial. Aceasta structura cu doua departamente distincte functioneaza eficient si astazi, in baza convingerii noastre ca trebuie sa avem omul potrivit la locul potrivit.

Noi credem ca am reusit sa ne impunem pe piata din Romania datorita seriozitatii noastre si capacitatii de a satisface nevoile clientilor. In plus, parteneriatul nostru strategic cu ExxonMobil, cea mai mare companie din lume, garanteaza ca suntem partenerul in care poti avea intotdeauna incredere.

De ce Lubexpert?

Distribuitorul autorizat Lubexpert Romania reprezinta garantia calitatii.

  • Ne straduim permanent sa oferim partenerilor nostri servicii la cele mai ridicate standarde
  • Suntem o companie moderna si usor adaptabila realitatilor inconjuratoare
  • Ne preocupa calitatea resurselor umane ale companiei

Misiunea noastra este sa obtinem satisfactia clientilor prin intermediul produselor de inalta calitate distribuite si al unui personal dedicat, capabil sa ofere consultanta de specialitate.

Viziunea Lubexpert Romania este ca pe termen mediu sa ajungem cel mai bun distribuitor independent de lubrifianti din Europa. Acest lucru il vom realiza printr-o strategie coerenta de management, efort sustinut din partea echipei profesioniste de vanzari si investitii in infrastructura logistica a companiei.

Valoarea companiei o reprezinta relatiile interumane deosebite pe care am reusit sa le cream de-a lungul timpului atat in cadrul firmei cat si cu partenerii si furnizorii nostri. Principiile de baza ale activitatii noastre sunt respectul, increderea si pasiunea pentru tot ceea ce facem.

 

Import / Logistica / Distributie


 

In calitate de importator autorizat ExxonMobil in Romania, distribuim produse de inalta calitate marca Mobil - lubrifianti de motor si transmisie pentru autoturisme si camioane, lubrifianti pentru diverse aplicatii industriale, unsori, lichid de frana, antigel si alte produse speciale.

Avem o structura logistica solida care ne permite livrarea oricărei comenzi in cel mult 24 de ore

 

 

Asistenta tehnica


Furnizam servicii complete de asistenta tehnica pre si mai ales post vanzare. Personalul nostru este special pregatit pentru a oferi servicii de consultanta cu privire la lubrifiantii produsi de ExxonMobil si la aplicatiile acestora. Departamentul tehnic ofera la cerere servicii de monitorizare tehnica permanenta atat a produselor vandute, cat si a utilajelor si instalatiilor clientilor firmei.

Puteti adresa oricand o solicitare departamentului nostru tehnic aici.

Investitii


Inca de la inceputurile activitatii noastre ne-am orientat atentia spre investitii. Astfel, in perioada 2005-2007 am investit peste 1,5 mil. euro in modernizarea depozitelor companiei, reinnoirea parcului auto, constructia unui depozit modern si a unui nou sediu administrativ.

O atentie speciala o acordam investitiilor in echipament de service de ultima generatie, pentru a putea satisface nevoile celor mai exigenti clienti. In cei 8 ani de activitate am reusit sa investim 4 mil. euro pentru retehnologizarea si echiparea moderna a unitatilor service ale unui numar de peste 250 de parteneri, consolidandu-ne astfel pozitia si renumele.

Cea mai importanta investitie a noastra ramane insa cea in resursele umane. Ne mandrim cu colegii nostri permanent pregatiti pentru a va putea oferi servicii de inalta calitate.

Manualul de Integritate a Produselor pentru Distribuitorii de Lubrifianti Mobil (DPIM)


Sistemul de Integritate a Produselor ExxonMobil (DPIM) este utilizat de catre toti distribuitorii strategici ai ExxonMobil din intreaga lume si reprezinta nivelul minim de cerinte si norme de baza impuse propriei activitati, proceduri documentate pentru manevrarea lubrifiantilor produsi de ExxonMobil. Sistemul contine norme despre receptionarea, depozitarea si expedierea tuturor produselor din categoria Lubrifianti & Specialitati, atat pentru cele in ambalate cat si pentru produsele vrac.

Politica de mediu, sănătate și securitate în muncă


Lubexpert România se angajează să își desfășoare activitățile în conformitate cu cerințele standardelor SR AC ISO 14001:2008 ale companiei și cerințele legale, implementând, menținând și îmbunătățind continuu sistemele de management de mediu, sănătate și securitate în muncă.

Ne asumăm responsabilitatea pentru îmbunătățirea continuă a performanțelor noastre de mediu, sănătate și securitate în muncă, pentru prevenirea poluării prin protejarea calității factorilor de mediu și asigurarea mediului de muncă în condiții de securitate și sănătate pentru angajații proprii, colaboratori, clienți și vizitatori.

Pentru aceasta:

  • Ne desfasurăm activitatea respectând legile și reglementarile naționale și locale, standardele Lubexpert România, precum și alte activități la care subscriem în domeniul activităților de mediu, sănătate și securitate în muncă
  • Identificăm și implementăm acțiuni de eficientizare a utilizării resurselor
  • Aplicăm practici responsabile pentru recuperarea uleiului uzat
  • Implementăm măsuri menite să prevină accidentele de muncă
  • Monitorizăm și audităm periodic sistemele de management de mediu și al sănătății și securității în muncă, analizăm rezultatele noastre și stabilim acțiuni pentru îmbunătățirea acestora
  • Instruim, motivăm și consultăm angajații pentru înțelegerea impactului activităților, produselor și serviciilor noastre asupra mediului, sănătății și securității

Responsabilitatea implementării politicii și obiectivelor în domeniul mediului, sănătății și securității în muncă este alocată fiecărui angajat, conform rolului său în companie.

Marketing


Politica de marketing a companiei este orientata atat spre stimularea si fidelizarea consumatorului final prin campanii promotionale atractive, cat si spre impulsionarea vanzarilor in service-uri auto, magazine de piese de schimb si flote. Anual derulam promotii si programe de marketing prin care incercam sa va oferim beneficii suplimentare celor pe care le ofera uleiul Mobil masinii dumneavoastra.

ExxonMobil Elite Club


ExxonMobil Elite Club este un program anual de recunoastere si recompensare a distribuitorilor strategici ai ExxonMobil din Europa, Africa si Orientul Mijlociu pentru respectarea angajamentelor de business, a politicilor de branding si