Ulei de motor foarte performant destinat motoarelor diesel care asigura o lubrifiere excelenta a mototarelor diesel moderne ajutand la prelungirea vietii motorului. Adecvat pentru multi fabricanti importanti de motoare europeni si americani. Utilizat intr-o gama variata de industrii, aplicatii si flote mixte.

- Lei

Ulei de motor sintetic, cu performante foarte inalte, pentru motoare diesel, formulat pentru a asigura lubrifierea excelenta a motoarelor moderne diesel de mare performanta, care functioneaza in conditii grele in utilizarea pe autostrada. Acest ulei este dezvoltat prin utilizarea unor uleiuri de baza performante care sigura vascozitate excelenta la temperaturi scazute, pastreaza vascozitatea si asigura controlul acesteia la temperaturi mari si contribuie la imbunatatirea economiei de combustibil. Aceste uleiuri de baza sunt imbunatatite cu un sistem avansat de aditivare care asigura un nivel inalt de protectie tuturor pieselor motorului. Formulat pentru a asigura intervale prelungite intre schimburile de ulei la motoarele diesel.

- Lei

Mobil Delvac 1™ LE 5W-30  este un ulei pentru motoare diesel de inalta performanta, care combina avantajul unei protectii avansate a motorului cu potentialul de imbunatatire a consumului de carburant si alte beneficii cum sunt: durabilitatea motorului, protectia sistemului de emisii si intervalul de schimb ulei extins. 

Mobil Delvac 1 LE 5W-30 indeplineste sau depaseste gama extrem de larga de specificații ale industriei si a producatorilor din intreaga lume.

- Lei