Lubrifiant de inalta performanta pentru cutii de viteze care functioneaza in conditii grele, obtinut din uleiuri de baza de inalta calitate si un sistem avansat de aditivi. Destinat utilizarii in transmisii care functioneaza in conditii grele, axe si transmisii finale unde este necesara protectia uzurii si a aschierii. Asigura performanta excelenta unde API GL-5 este necesar.

- Lei

Lubrifiant de inalta performanta pentru cutii de viteze care functioneaza in conditii grele, obtinut din uleiuri de baza de inalta calitate si un sistem avansat de aditivi. Destinat utilizarii in transmisii care functioneaza in conditii grele, axe si transmisii finale unde este necesara protectia impotriva uzurii si a aschierii. Asigura performanta excelenta unde API GL-4 este necesar.

- Lei

Lubrifiant pentru cutii de viteze sintetic 100% cu performante extreme fabricat din uleiuri de baza avansate si sisteme de aditivi. Pentru transmisii manuale care functioneaza in conditii grele si axe spate care necesita lubrifianti cu capacitate excelenta de transport al sarcinii. O buna stabilitate termica si de oxidare, index de vascozitate inerent ridicat, punct de curgere foarte scazut si fluiditate imbunatatita la temperaturi scazute.

- Lei