Lubexpert Romania la Mobility Show Cluj 2016

Lubexpert Romania la Mobility Show Cluj 2016

In perioada 6-7 May 2016, Lubexpert Romania, a participat in calitate de expozant la Autonet Mobility Show Cluj 2016 - cel mai important eveniment de piese de schimb, accesorii auto si echipamente de service, din industria romaneasca.

Evenimentul a fost unul de amploare, avand peste 100 de expozanti care au reprezentat brandurile de top ale industriei, Lubexpert Romania, avand rolul de a va prezenta brandul Mobil care a fost si unul dintre partenerii Gold ai acestui eveniment.

Si pentru ca ne-am dorit sa imbinam utilul cu placutul, oaspetii care au poposit la standul nostru s-au bucurat de nenumarate surprize din partea noastra. Pe langa faptul ca au putut afla noutatile cu care am venit in piata in ultima perioada, s-au bucurat de suprize si momente placute alaturi de noi. Primul simulator McLaren adus in Romania, a putut fi vazut si testat la standul nostru. Monopostul pe care pilotii McLaren si-au testat si antrenat abilitatile de reactie a fost utilizat si in cadrul unei competitii in care cel mai rapid pilot a castigat un bilet la cursa de Formula 1 de la Budapesta, ce se va desfasura in perioada 22-24 iulie. Felicitari! Abia asteptam sa ne vedem pe Hungaroring pentru a sustine impreuna echipa McLaren. 

Cei care au indraznit sa isi masoare fortele, au putut participa la un concurs de skandenberg monitorizat si coordonat indeaproape de un campion national si un arbitru cu licenta pentru acest sport, la care au castigat premii diverse.
Trupa de dansatoare a clubului Genessis Studio din Cluj ne-a incantat cu cateva momente artistice Mobil 1, iar oaspetii care s-au oprit pentru o placuta discutie cu membri echipei noastre, au savurat una dintre cele mai aromate cafele din Romania despre care ne-a povestit chiar domnul Gheorghe Florescu - cel mai cunoscut cafegiu in viata din tara, invitat la standul nostru.

Mai jos regasiti un scurt video cu ce s-a intamplat acolo si cateva poze de la eveniment.

Va asteptam cu drag la editiile urmatoare!