Lubexpert Romania partener oficial Tess Rally 2018

De 10 ani, Lubexpert Romania este partener oficial al Raliului Brasovului.

Ne bucuram ca putem continua frumoasa traditie pe care am construit-o ca partener oficial al primei editii a Campionatului National de Raliu. Raliul Brasovului - Tess Rally este si cel mai longeviv raliu din România, fiind anul acesta la a 47-a editie. In cei 10 ani ne-am bucurat, ne-am emotionat, am stat cu pumnii stransi pentru a ne sustine favoritii si am fost mandri sa ne vedem brandul - Mobil 1 - pe camila evenimentului. In galeria foto de mai jos, puteti vedea o selectie de imagini de la editiile din anii trecuti, album la care speram sa adaugam poze multi ani de-acum incolo.

Zilele din week-end-ul 23-25 martie 2018 se anunta pline de spectacol si distractie.

Vineri seara va avea loc Prezentarea Oficiala si Startul Festiv in Piata Sfatului.

Sambata, 24 martie va fi o zi speciala dedicata in primul rand publicului, care este invitat incepând cu orele pranzului si pana la lumina proiectoarelor sa urmareasca evolutia favoritilor lor pe speciale scurte dar spectaculoase. Vor fi parcursi 60 km de probe speciale din totalul de 140 km. Din probele speciale nu va lipsi traditionala Braşov Rally Show din centrul Braşovului. In cadrul aceasteia, echipa Lubexpert Romania v-a pregatit un show surpriza. Abia asteptam sa ne intalnim acolo, incepand cu ora 19.00.

Pentru duminica, 25 martie, sunt pregatite cateva trasee menite sa scoata in evidenta atat calitatea si talentul pilotilor, dar si puterea si calitatea masinilor de concurs. 

Mai multe detalii despre program si trasee, regasiti pe www.raliulbrasovului.ro 

 

Va asteptam cu drag sa ne fiti alaturi!