Lubrifianti Autoturisme


Uleiurile de motor Mobil  

ExxonMobil ofera o gama larga de uleiuri de motor destinate vehiculelor de pasageri, uleiuri sintetice - cum ar fi gama Mobil 1, uleiuri semi-sintetice si minerale. Acesti lubrifianti, aprobati de catre producatorii de motoare, au la baza principii inovatoare pentru a oferi motorului lubrifiere superioara. In special, gama Mobil 1 este conceputa pentru a oferi eficienta optima motorului, pentru a reduce uzura si nu in ultimul rand pentru a diminua consumul de combustibil. 

In calitate de distribuitor autorizat de uleiuri de motor Mobil, Lubexpert Romania are placerea de a oferi partenerilor sai atat gama de top a uleiurilor de motor - lubrifiantii sintetici Mobil 1, cat si gama uleiurilor de motor premium Mobil Super. Pentru mai multe detalii, va rugam sa vizitati baza de date cu fise tehnice ExxonMobil. 

Complementar uleiurilor de motor, Lubexpert Romania va poate furniza gama completa de lubrifianti si produse de ingrijire auto Mobil: 

  • Uleiuri Mobil pentru transmisii auto
  • Uleiuri Mobil pentru transmisii automate
  • Uleiuri Mobil pentru motociclete

In calitate de furnizor pentru principalii jucatori in domeniul auto, importatori oficiali si reprezentante auto autorizate, ateliere service independente, va putem oferi o gama variata de materiale informative tip Point of Sale, programe atractive de marketing si campanii promotionale. Aprovizionam, de asemenea, retele de magazine independente de piese auto, ne puteti gasi, la nivel national, in hipermarketurile Metro, Praktiker si Real si in reteaua OBI.

Descopera diferenta cu Mobil 1

In ultimii 36 de ani, fiecare formulare a uleiului Mobil 1 a ridicat stacheta in inovatie si performanta, brandul Mobil 1 devenind astfel lider mondial al uleiurilor sintetice de motor. Tehnologia din spatele uleiului Mobil 1 beneficiaza de asemenea de o reputatie extraordinara in randul a milioane de soferi deoarece ofera motorului cea mai avansata protectie.

  • Ajuta la mentinerea performantei motorului ca nou. Gama Mobil 1 reduce uzura pe inelele pistoanelor si alezajul cilindrilor ajutand astfel in a mentine performanta maxima a motorului pentru o perioada mai lunga de timp. 
  • Performanta in conditii de temperatura foarte scazuta. Uleiurile Mobil 1 ofera performante excelente in conditii de temperatura extrem de scazuta datorita fluiditatii ce le permit sa lubrifieze rapid intreg motorul in secundele critice de dupa pornire.
  • Putere de curatare exceptionala pentru motoarele murdare. Lubrifiantii Mobil 1 sunt formulati astfel incat sa mentina motoarele curate si sa le protejeze de uzura si de formarea depunerilor, chiar si in conditii de temperatura inalta si conducere solicitanta (pornire-oprire-pornire in oras).
  • Cel mai recomandat brand de catre producatori. Acum putem afirma ca Mobil 1 este ales de mai multi producatori de echipamente originale (OEM) decat oricare alt brand.