Mobil Delvac Light Duty

Noua gama de produse Mobil Delvac Light Duty a fost conceputa pentru a-ti imbunatati afacerea Mobil Delvac Van Engine Oils

Cand succesul afacerii se bazeaza pe performanta vehiculelor, alegerea uleiului de motor potrivit va poate diferentia de competitie, in special in conditii de condus de start-stop, conducand in oras. 

Noua gama de uleiuri de motor pentru vehicule comerciale usoare este special formulata pentru a oferi o viata prelungita motorului, protectie excelenta si potential de economie de combustibil* - riscul redus de defectiuni a vehiculului va ajuta afacerea sa nu stea pe loc.

*Mentine si imbunateste eficienta consumului de combustibil in comparatie cu o alternativa de ulei mineral 15W-40 (City Logistics F indeplineste sau depaseste normele ACEA A5/B5; City Logistics P indeplineste sau depaseste normele ACEA C2; City Logistics V & M indeplineste sau depaseste normele ACEA C3)

Mobil Delvac™ City Logistics F 5W-30Mobil Delvac™ City Logistics F 5W-30 

Ulei de motor sintetic pentru vehicule comerciale usoare

Mobil Delvac™ City Logistics F 5W-30 este un ulei de motor sintetic care ofera viata prelungita motorului si o protectie excelenta impotriva uzurii si depunerilor.
Mobil Delvac™ City Logistics F 5W-30 ofera o lubrifiere excelenta a motoarelor diesel si pe benzina care opereaza in conditii de condus severe cum sunt cele de condus in oras. Acest produs este recomandat de ExxonMobil pentru motoare europene utilizate intr-o gama larga de vehicule comerciale usoare precum Ford dar si alte camioanete care necesita sa indeplineasca normele ACEA A1/B1 or A5/B5.

 

Mobil Delvac™ City Logistics V 5W-30Mobil Delvac™ City Logistics V 5W-30

Ulei de motor sintetic pentru vehicule comerciale usoare

Mobil Delvac™ City Logistics V 5W-30 este un ulei sintetic cu continut scazut de cenusa, ce ofera viata prelungita motorului si o protectie excelenta impotriva uzurii si depunerilor.
Mobil Delvac™ City Logistics V 5W-30 ofera o lubrifiere excelenta a motoarelor diesel si pe benzina care opereaza in conditii de condus severe cum sunt cele de condus in oras. Acest produs este recomandat de ExxonMobil pentru motoare europene utilizate intr-o gama larga de vehicule comerciale usoare precum camionete Volkswagen sau alte camionete ce necesita ACEA C3.

 

Mobil Delvac™ City Logistics P 5W-30Mobil Delvac™ City Logistics P 5W-30  

Ulei de motor sintetic pentru vehicule comerciale usoare

Mobil Delvac™ City Logistics P 5W-30 este un ulei sintetic cu continut scazut de cenusa, ce ofera viata prelungita motorului si o protectie excelenta impotriva uzurii si depunerilor.
Mobil Delvac™ City Logistics P 5W-30 ofera o lubrifiere excelenta a motoarelor diesel si pe benzina care opereaza in conditii de condus severe cum sunt cele de condus in oras. Acest produs este recomandat de ExxonMobil pentru motoare europene utilizate intr-o gama larga de vehicule comerciale usoare precum camionete Peugeot-Citroen dar si Iveco si Fiat, camionete ce necesita sa indeplineasca sau sa depaseasca normele ACEA C2.

 

Mobil Delvac™ City Logistics E 5W-30Mobil Delvac™ City Logistics M 5W-30

Ulei de motor sintetic pentru vehicule comerciale usoare

Mobil Delvac™ City Logistics M 5W-30 este un ulei sintetic cu continut scazut de cenusa, ce ofera viata prelungita motorului si o protectie excelenta impotriva uzurii si depunerilor.

Mobil Delvac™ City Logistics M 5W-30 ofera o lubrifiere excelenta a motoarelor diesel si pe benzina care opereaza in conditii de condus severe cum sunt cele de condus in oras. Acest produs este recomandat de ExxonMobil pentru motoare europene utilizate intr-o gama larga de vehicule comerciale usoare precum camionete Mercedes sau alte camionete ce necesita ACEA C3.

 

Mobil Delvac™ City LCV E 10W-40Mobil Delvac™ Light Commercial Vehicle E 10W-40 

Ulei de motor semi-sintetic pentru vehicule comerciale usoare

Mobil Delvac™ Light Commercial Vehicle E 10W-40 este un ulei semi-sintetic cu continut scazut de cenusa, ce ofera viata prelungita motorului si o protectie excelenta impotriva uzurii si depunerilor. 
Mobil Delvac™ Light Commercial Vehicle E 10W-40 ofera o lubrifiere excelenta a motoarelor diesel si pe benzina care opereaza in conditii de condus severe cum sunt cele de condus in oras. Acest produs este recomandat de ExxonMobil pentru motoare europene utilizate intr-o gama larga de vehicule comerciale usoare traditionale.