Mobil 1 și Bentley Bentayga se aventurează în Cursa către nori

Mobil 1 ™ și Bentley vor participa la una din cele mai dificile provocări din lume din lumea sportului, având ca scop atingerea unui nou record mondial de viteză.

Aceștia vor concura în legendarul eveniment Pikes Peak International Hill Climb din Colorado, SUA, duminica, 24 iunie. Pikes Peak International Hill Climb se mai numește metaforic și ”Cursa către nori”.

Cu ajutorul uleiului de motor Mobil 1, Bentley va folosi modelul Bentayga pentru a atinge un nou record mondial în categoria SUV. Pornind de la o altitudine de 2900 m traseul are o lungime de 19.99 kilometri, 156 de viraje, 1440 m de urcare efectivă și o pantă medie de 7.2 grade. SUV-ul va trebui să parcurgă toate aceste provocări până la vârful aflat la 4300 m. Recordul actual de 12 minute și 35 de secunde este deținut de Range Rover Sport din 2012.

Performanța lui Bentley Bentayga va fi îmbunătățită de tehnologia avansată de lubrifiere pe care o oferă Mobil 1 SUV-ului în condiții de presiuni extreme și schimbări de altitudine la fiecare câteva minute.

 

 

Același ulei Mobil 1 este disponibil pentru a fi utilizat în mașinile dumneavoastră. Ne puteți cere mai multe informații despre acesta accesând pagina noastră de contact.