Servicii

Signum


Signum Oil Analysis, programul de analiza a uleiului, este conceput de ExxonMobil pentru a oferi utilizatorilor finali analize de ulei detaliate, care ofera o imagine de ansamblu asupra starii echipamentului, a lubrifiantului si a contaminantilor din echipamentele critice. Aceasta analiza este utila indeosebi specialistilor in mentenanta echipamentelor care doresc sa creasca productivitatea si sa reduca costurile de mentenanta.

In calitate de distribuitor autorizat de lubrifianti Mobil, prin intermediul departamentului tehnic, Lubexpert Romania pune la dispozitia clientilor sai analize de uleiul Signum. Pentru mai multe informatii despre acest instrument, optiunile sale si caracteristicile raportelor Signum on-line, va rugam sa vizitati site-ul dedicat de Analiza Uleiului Mobil Signum sau sa cereti mai multe detalii reprezentantilor nostri de vanzari.  

Reach


ExxonMobil a inceput demersurile pentru punerea in aplicare a procedurilor noului regulament al Uniunii Europene denumit REACH(pentru inregistrarea, evaluarea si autorizarea produselor chimice).

Aflati mai multe despre REACH si despre pasii intreprinsi de ExxonMobil pentru implementarea legislatiei europene.

 

Echipa Tehnica Mobil 1


Pentru a veni in sprijinul clientilor nostri am introdus conceptul Mobil 1 Van, concept prin care ne dorim sa oferim clientilor existenti si potentiali cele mai noi cunostinte tehnice din domeniu, privind avantajele lubrifiantilor sintetici Mobil 1 si Mobil, precum si perspective de dezvoltare a afacerii dumneavoastra folosind expertiza specialistilor ExxonMobil.

Pentru a putea beneficia si dumneavoastra de avantajele acestui program va rugam sa contactati reprezentantul de vanzari al Lubexpert Romania pentru o programare.