Raspunsul nostru la Covid-19

Deși traversăm o perioadă dificilă, dorim să vă asigurăm de întregul nostru suport.

În această perioadă, este foarte important să respectăm recomandările autorităților cu privire la prevenirea infectării cu noul coronavirus. De aceea, echipa noastră vă va sta aproape, și în această perioadă, prin orice mijloace ce permit comunicarea la distanță.

Vă reamintim pe această cale și de posibilitatea plasării comenzilor prin sistemul nostru online Lex-Cat – simplu, rapid și eficient. Dacă nu aveți încă cont pe această platformă, contactați reprezentantul Lubexpert România din zona dumneavoastră pentru a vă ajuta cu toate detaliile necesare.

Vă asigurăm de întregul nostru suport și vom depune tot efortul necesar pentru livrarea produselor în cele mai optime condiții, însă datorită situației excepționale, constituind forța majoră, nu putem garanta că reușim să respectăm termenele de livrare afișate în momentul lansării comenzilor. Această situație, cauzată de pandemia COVID-19, exonerează Lubexpert Romania SRL de asumarea răspunderii în cazul eventualelor prejudicii cauzate de nelivrarea sau livrarea întârziată a produselor comandate.

Să auzim numai de bine!

Echipa Lubexpert