Vaseline Industriale Mobil

Vaselinele Mobil – protectie sporita pentru cresterea productivitatii

Vaselinele Mobil™ sunt unsori avand la baza uleiuri minerale sau sintetice tent selectionate, in combinatie cu ingrosatori patentati si un pachet de aditivare sinergetic.

Cu tehnolgii de fabricatie moderne, ce asigura o calitate si performante  consistente, gama unsorilor Mobil este special proiectata pentru a indeplini conditiile solicitarilor intr-o varietate mare de conditii de operare, atat in mediul industrial cat si pe echipamente mobile. Acestea includ aplicatii la temperaturi foarte scazute sau foarte inalte, sarcini ridicate sau socuri, contaminare cu apa sau viteze variabile.

Disponibile intr-o gama larga de viscozitati pentru a oferi largi posibilitati de alegere si flexibilitate sporita, unsorile Mobil sunt concepute pentru a mentine utilajele in conditii de operare de top, oferind trei tipuri distincte de avantaje:

  • O fiabilitate si o productivitate imbunatatite a echipamentelor, chiar in conditii de operare extreme
  • O lubrifiere cu costuri scazute si deseuri reduse – bazata pe viata lunga a unsorilor si intervalelor extinse de re-lubrifiere 
  • Un potential crescut de productivitate – prin consultanta si expertiza inginerilor ExxonMobil

Bazati-va pe vaselinele sintetice Mobilith SHC™ pentru a reduce costurile de intretinere si a imbunatati profitabilitatea

Vaselinele sintetice Mobilith SHC sunt produse de foarte inalta performanta, dezvoltate in mod stiintific pentru a depasi cerintele celor mai severe aplicatii. Profilul perfect echilibrat al formularii lor – fluide hidrocarbonice de sinteza impreuna cu un ingrosator pe baza de complex de Litiu de ultima generatie – le face a fi cea mai buna alegere poentru lubrifierea unei bogate varietati de echipamente, vehicule si componente, acolo unde aderenta, stabilitatea structurala si rezistenta la spalare sunt o conditie primordiala.

Frecarile interne reduse si un indice de viscozitate ridicat al fluidului de baza ofera benefciile unei vieti extinse pentru lagare, un interval mare de temperatura pentru aplicatiile solicitate si o viata mai lunga comparativ cu vaselinele conventionale pe baza de uleiuri minerale – avand ca scop principal reducerea costurilor de intretinere si imbunatatirea profitabilitatii.  

Regăsiți aici un ghid pentru aplicații industriale. Pentru detalii specifice și recomandări consultați Looble. 

Pentru detalii tehnice va rugam consultati baza de date ExxonMobil cu Fisele Tehnice si deSecuritate Lubrifianti Mobil

Reduceți costurile și îmbunătățiți performanta!Aflați cum de la specialiștii noștri. Contactați-ne acum!